Etsi

tiistai 3. huhtikuuta 2012

katzenjammer

Mitä sitä voi vapaapäivinä muuta tehdä kun katsoa luontodokumentteja ja wanhoja suomi-filmejä. Oikein. Juoda kaljaa, ja sehän meille maistuu. Paitsi että Topille ei aina maistu, sillä se on tarkka noissa asioissa- varsinkin siinä ettei bisseen oo eksyny yhtään ylimääräistä eläinkunnan jäsentä. Mun mielestä kalja on aina sitä parempaa, mitä enemmän siinä on käytetty eläimiä valmistuksessa. Eläimiä, sekä pieniä lapsia Aasian tehtaissa. Tuli just mieleen viime vuoden "absolutismi" kauden päättyminen siihen kun Downschneider sekoitti mun kokikseen viinaa sillä aikaa kun kävin vessassa. Olis pitäny kertoo sille siitä että sekoitin sen juomiin silmätippoja, mutta sitähän se ei muista. Toivottavasti ei lue tätä. Tuskin niin korkeelle Suomessa on edes netti-yhteyttä, sillä se on niin perähikiä, että niiden puhelimetkin pitää aina veivata käyntiin. "Keskus, yhdistäkää numero 18, odotan".


Muistakaa nyt sitten, että vaikka radium vaikuttaa kiinnostavalta, ei välttämättä kannata kokeilla.


Asiaan. Meillä on bändihommia ja sitä varten ollaan panostettu uusiin vehkeisiin ja peleihin. Bändin kesken poistimme kaikki turhat sisäelimet, kuten munuaiset ja maksan. Niillä maksettiin Topin kaikki velat pois. Tarkoitus olis tän meidän "uuden" Eyes Wide Openin kanssa jatkaa siitä mihin mario 3:ella jäätiin. Eli Valdemariin. Treenaillaan meidän mökillä secret spotissa Lohjan kommuunissa ja saunotaan- lähinnä se on mennyt siihen että ensin saunotaan ja sitten juodaan; jossain vaiheessa muistetaan kokoontumisen perimmäinen syy eli soittelu. Keikkoja on silti takana peräti kolme! (3)!. Vaikka mainitsinkin kommuunin, ei meillä silti ole mitään tekemistä punikkien kanssa. Eihän sellainen ole millään tavoin suotavaa. Bändiimme liitettiin juuri basistiksi (lue: tyhmimmäksi) Antti, joka tästä lähtien kulkee nimellä Anders Klockare intimiteettisuojasyistä. Myös muille bändin jäsenille kuuluu hyvää. Topi Downschneider asustelee osan vuodesta jänkhällä samoillen ja lonkkaroiden. Liha ei vieläkään maistu eikä talvikaan vielä taitu. Joni tekee rahaa aamusta iltaan, mutta silti sitä ei näy tilillä. Voi bongata Lohjan keskustassa pakusta, missä soi aina slipknot täysillä. Herra Klockaren voi myös nähdä Lojon keskustan tuntumissa puku päällä töissä ja tukka taakse sliipattuna. Itse työskentelen riistofirmalle, Joka ei jaksaisi paskaakaan kiinnostaa. Olipa avautuminen. Uusia kitaroita ja kitarakamoja hankittu ja seuraavaksi olis tarkoitus panostaa rumpuihin ja monitoreihin. Ja biisejä pitäis tehä ja äänitellä. Tässä vissiin kaikki tällä kertaa. -Henrik.

2 kommenttia:

  1. Hah! Cool et jaksoit päivittää tätä! Huomioidaan nyt viel et Mario3 vetää kesällä sit Suomen kiertueen ympäri Lohjan takapihoja ja minne meitä nyt halutaankaan oksentamaan.

    VastaaPoista
  2. Tää on tälläsellä mukavalla tavalla epämääräisen sekopäinen blogi, mutta mitä muutakaa voi teiltä odottaa.
    Keep living.

    VastaaPoista

Kommentoi tai delaa!