Etsi

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Bitches ain't shit but hoes and tricks.

"Norttii, valsuu, siperiaa tuokaa/ 

päälle pari satsii kasvisvuokaa/


juo viskii, tissit tiskii, rahaa ei oo yhtää/


aski norttii, rahat poikii, opuksen kaut putkaan/


rahat totos, voitto lotos, navigaree nauhotan/


alkost juhlii, ojamol murhii, nää bitchit - _ei - oo - tur - hii_"


Aika aggressiivist settii must. Tälläst tulos. Beware. Tää ei varmaan viel tuu kyl splitille mut jotain julkasuu kyl ilmestyy! Jatkossa varmaan lisäillään myös jotain videoita tänne blogiin.! Huh! Siis treeneist yms. pippaloista.
Splitin biisejä kuunneltavissa: http://www.myspace.com/iskuklubi

Asiaan:

Seuraavat Mario3 pippalot onkin vasta huhtikuun puolella. Niihin kannattaa varautua jo hyvissä ajoin. Kyseessähän on yksityisbileet joten tapahtumapaikka ei ole julkisesti tiedossa vaan sen saa selville kysymällä ja olemalla haluttu vieras.

Kutsu:
"Juhliin olisi toivottua pukeutua, vaikka housuja tuskin loppuillasta enää tarvitaan. Yli 16-vuotiaiden lorttojen toivotaan pukeutuvan niukasti - mutta paljastavasti. 

 Mukaan omat vasarat ja vesurit. Juomat kannattaa muutenkin tuoda omasta takaa, sillä paikan päällä ei ole alkoholijuomia talon puolesta.

Jos tietää oksentavansa illan aikana kannattaa mukaan varata myös oma ämpäri, sekä saattaja. Avec -hommeleita meillä ei sitten ole. Pileet on muutenkin sen verran isossa kartanossa, ettei sinne kovin montaa kymmentä ihmistä mahdu. 
 Yöksi todennäköisesti voi jäädä, mutta selvitellään asioita vielä. Kaikille _pakollisena_ sisäänpääsymaksuna toimii pullo hedelmäistä ja raikasta Valdemaria tai aski North State -savukkeita. Nämä tulevat sitten kaikkien nautittavaksi. "





Tossa muuten kun ajoin kotiin treeneistä, nii tien yli just siinä Maksjoen koulun jälkeen meni arosusi! Meni meni! Steppenwolf.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!