Etsi

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Sikariarvostelu vol.48

Al Capone - ah Al Capone, tuo julma viinatrokari. Kuuluisan mafiapomon nimellä ratsastava sikarimerkki on jokseenkin edullinen ja maukas. Hinta-laatusuhteetaan erinomainen pikkusikari on myynnissä kaikissa hyvin varustelluissa ja aivan hyvin varustelluissa kaupoissa.

Lohjalta löytyy vain kaksi erilaista Al Capone sikariaskia, vaikka valikoimaa tuotemerkin kotisivujen mukaan olisi enemmänkin. Muitakin sikari merkkejä on mutta nehän on niin kalliita ettei me niitä osteta. Heikki Ojamo lisäilee varmaan omia sikariarvostelujaan kunhan naisten vokotteluiltaan ehtii!

Sigge:stä pelkkää pahaa tässä arvostelussa. Näitä en polttais vaikka rikkaalta ryöstäisin.

Al Capone Sweets Filter
Sikarit ovat normaalin pituisia pikkusikareita, jotka myydään mustassa muovirasiassa, joka aukeaa päästä halkaisemalla. Rasian keskellä on muovinen väliseinä joka jakaa rasian puoliksi niin, etteivät sikarit pääse kaatumaan/murenemaan askin tyhjentyessä. Askissa lukee "Cognag Dipped" vaikka sitä ei kyllä sikareissa haista tai maista, eikä varsinkaan näe. Sikarissa on filtteri ja filtteripää on sokeroitu, kuten askin kannessa sanotaan. Sikarit ovat pehmeitä ja vivahtavat lievästi vanilijaan. Hintaa näillä sikareilla on 5.00e/10kpl. Hinta-laatusuhde on varsin kohdallaan, vaikka toisinaan lyhyempikin malli tuntuu aivan riittävältä. Sokeroitu filtteri vetoaa varmaan parhaiten tsikseihin ja alle 15v. sikarimiehiin.


Al Capone Pockets Filter
Sikarit ovat minikokoisia pikkusikareita, jotka myydään pehmeässä paperiaskissa. Sikarit ovat pituudeltaan n. sopivan pituisia, eli muutaman sentin lyhyempiä kuin Al Caponen pidemmät sikarit. Sikarit maistuvat samanlaisilta kuin pidemmät Al Caponet, vaikka näiden askissa ei lue "Cognag Dipped". Nämä tosin tuntuvat kitkeröityvän jos polttaminen tapahtuu liian nopeasti. Näissäkin on filtteri, mutta filtteripäätä ei ole sokeroitu. En ihmettelisi vaikka molemmat Al Caponet tehtäisiin täysin samasta aineesta - mistä ikinä sikarit nyt tehdäänkään.Hintaa näille kertyy 3.80e/10kpl. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan.

Ja jotta imagomainonta ei unohtuisi! Kun poltat Al Capone -sikareita muutut samantien yhtä cooliksi kuin Al Capone itse! Luot myös itsestäsi kuvan vaarallisena ja menneisyyteen haikailevana seikkailijana! Osta Al Capone sikareita ja kuole sydämen toimintahäiriöön kuten herra itse!






Sigge Original
Sikarit on neliskulmaisia helvetin isoja ja pitkiä ja pahanmakuisia. Haisee bonuksen tupakalta ja maistuu vielä pahemmalta. Eihän näitä polta sikakaan. Ei filtteriä ja teennäisyys paistaa läpi kuin Alexander Stubbin hymystä. Hirveetä kuraa älä ikinä osta. 3.80e/10kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!