
Eri puolilla maailmaa alkoholistit on keksiny sata tapaa miten tehdä jotain millä saa pään sekaisin. Hiivaa, sokeria ja vettä päälle. Siinä ohje hintaansa nähden edulliseen kiljuun. Asiaan! Nää kiinalaiset tekee oluen riisiin - vittu riisiin! Kelatkaa sitä! Jengi näkee nälkää, mut kyl bisse töiden jälkeen piristää. Priorisointi! Ei Kiina suotta oo nouseva talousmahti. Siellä ne kiinalaiset lapsityöläiset hukuttaa murheitaan Tsingtaoon 18 tunnin työpäivän päätteeks. Ei ihme että tää herrojen herkku on päätyny myös suomalaisiin supermarketteihin. Koska Tsingtao on perkeleen kallista, sitä kannattaa kerralla ostaa isoja määriä. Köyhempi jäbä tietty ostaa yhen Tsingtaon ja korillisen Olvia, sit voi huijata itteään ja aina Tsingtaon tyhjentyessä voi täyttää pullon Olvilla, et huomaa eroa.
Note: Tsingtao:a nauttiessa pitää tasaisin väliajoin huudella "Tsingtaoo!" vähän niinku Hopea Nuolessa.
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista