Etsi

tiistai 3. helmikuuta 2015

Suurin huijaus olet sinä.

Mario3 on tunnettu siitä että me tunnetusti vihataan kaikkea ja ollaan etenkin natseja vastaan. Me vihataan myös tyhmiä ihmisiä. Mutta mitä vittua, ajatteleeko kukaan enää ollenkaan omilla aivoilla? Nykyään et voi vittu olla cool jos et omista jotain netflixiä. Sitten facebookissa päivitellään sitä kun sitä omaa suosikkisarjaa ei sieltä löydykkään. Samaiset ihmiset on aivan vitun ulapalla jos vaikka se facebook sattuu kaatumaan- sun elämä kaatuu siinä samalla kun et näe miltä se maijan aamu-vitun- puuro näytti aamulla tai kuinka sun kaveri pekkaa ottaa päähän kun on tylsää. PITÄISKÖ ASIOILLE TEHDÄ JOTAIN. Ihmiset vaan tuppaa olemaan hieman passiivisia nykyään. Menkää oikeesti ulos ja tavatkaa toisianne, älkääkä jaksako ruikuttaa jossain fecesbookissa- mä oon saanu tarpeekseni teistä. En halua myös mitään ylipirteitä postauksia. Mistään. En haluu teiltä mitään enkä anna teille mitään. Kohta on Supo ja Säpö ovella, mut mä ootan teitä vesurin kanssa.

Mutta sitten itse illan aiheeseen, joka on suurimmat salaliittoteoriat. Mehän ei Mario3:sessa myös uskota mihinkään yleisiin totuuksiin, me saadaan lähinnä käskyjä henkimaailmalta ja sillonkin se henkimaailma on pilvessä. Mutta kuka oikeesti tietää mitä vittua tällä tapahtuu, koko ajan. Se Teevitunvee passivoittaa teitä koko ajan että te ette ehdi ajattelemaan mitään. Te ostatte ruokannekin valmiina siitä teidän lähisiwasta ja luulette muka olevanne onnellisia. Ette te oo. Mutta siksi meidän blogi on olemassa, että me kerrotaan teillä totuus- aivan kaikesta. Avataanpa vaikka. Käsite on englanniksi nimeltään chemical trails ja se näyttää tältä.





Luuletko oikeesti, että tällaset jäljet tulee lentokoneesta? No joo, nehän tulevat, senkin jokakodin niksipirkkaseppo. Mutta kaskummaa, näitä koksuviivoja ei kannata sekoittaa lentokoneiden tiivistymisjanoihin, jotka on mun käsittääkseni suurimmaksi osaksi tiivistynyttä vettä, Ympäri maailmaa hallitukset myös väittää että näillä viivoilla ehkäistään ILMASTON lämpenemistä levittämällä yläilmoihin rikkiokdisia, joka levittyessään heijastaa auringon säteitä takasin maapallosta. SIIS joo, siistiä, eipä tainneet ajatella että ihmiset maanpäällä tykkää rikkioksidista erittäin paljon. Myös strontiumista, bariumista ja ALUMIINISTA, jotka aiheuttaa mm. pikku juttuja kuten syöpää. Kas kummaa, jossain päin amerikkaa on myös laki, joka kieltää vihannesten ja hedelmien kasvattamisen omalla pihalla. Mietippä syytä idiootti.



Kuka edes osaa arvata, mikä rakennus tässä on? Oikea vastaus on WTC rakennus numero 7. Entäs montako jumbojettiä sitä päin oikein lensi. Ei yhtään. Se jopa sijaitsi 110 metrin päässä kaksoistorneista.  Tää talo sattui vaan  sisältämään arkaluontoista todistusmateriaalia talousrikoksista, niin pistettiin taloa matalaks samalla. Mitä vittua. Itse kaksoistornit suunnitellut arkkitehtikin oli vähän ihmeissään tornien romahtamisesta, kun tornit oli varta vasten suunniteltu juuri kestämään vaikka USEAMMAN jumbojetin törmäykset. Plus mitä vitun pommin ääniä näistä torneista kuvatuista videoista kuuluuu ennen kuin ees mikään jumbojetti on lähelläkään niitä. Mene ja tiedä. Myös mario3 vetäytyy salaiseen kammioonsa miettimään asiaa ja konsultoimaan FBItä.

Saiko teitä idiootteja yhtään ajattelemaan omilla aivoilla. No eipä varmaan. Maailmassa on sentään yksi ihminen meidän lisäksi joka yllyttää ihmisiä miettimään, Rauni-Leena Luukanen- Kilde, hän jos joku tietää asioista ja häntä me arvostamme.
Ens kerralla lupaan tehä drinkkiarvostelun tai sikariarvostelun.
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!