Etsi

tiistai 13. huhtikuuta 2010

In Satan We Trust.

(Kuvat Niko Kallio, yhteystiedot lopussa)

Noni! Se on pikkujoulukausi avattu Ojamon Pikkujoulujen merkeissä! Bileet oli hurjia ja krapula-aamut viidakossa enemmän ku kurjia! Eiku mitä vit.

Nii että joo! Oltiin edustamassa koko bändin (-Joni) kera Secret Spotilla. Viina maistu ja naisii ei ollu (paits Mikael Antero Beatdownilla se joku lortto - ei prkl) mut se ei tällä kertaa haitannu! Nii se vaan on et bro's before hoe's ja beatdown ennen römpsää. Paikalla oli sekä Turku että Helsinki bändit 45. Stainless, Alley Gods, Ratface ja Third Man Down.
Alunperin luvattu You Can't Keep Me Down joutui perumaan keikkansa Tomin telottua nilkkansa. YCKMD:n korvasi Ratface.

Itse saavuin paikalle hyvissä ajoin n. 16:30 kun bileiden oli määrä alkaa vasta kuuden tienoilla. Paikalla oli sopivasti Ojamo-heimon edustajia ja muita juippeja, jotka nauttivat päivän 5-10:ttä asennuskaljaa telttojen odotellessa pystyttämättöminä vieressä. Paikalle saavuttuani iskin pöytään kaksi pullo Valdemaria "Mario 3 tarjoaa - Saa nauttia" -meiningillä. Molemmat pullot olivat iltaan mennessä tyhjiä tai varastettuja.
Vaihdoin kuulumisia Jukin, Noomin, Tompan ja muiden kanssa ja myin splittejä kaikille sillä hetkellä paikalla olleille ihmisille ja ojamolaisille.



Kello viiden aikaan Mikaelin ja Jonen saavuttua availin illan neljättä olutta ja tarjosin oluen myös rakkaalle basistillemme, jolla ei ollut omia juomia puolikkaan Valdemarin lisäksi. Nautimme vinettoa ja haastoimme riitaa paikalle saapuneen Ratfacen kanssa. Myimme splittejä myös rottajengin jäsenille, Valdemarin kera. Jatkoimme alkoholipitoisten juomien nauttimista ja sikareiden polttoa. Myimme lisää splittejä Turku-edustuksen saapuessa paikalle, lupsakoita veikkoja nuo. Niko ja Heikki Ojamo saapuivat Ojamo-Lohja-Asema-huudeille tässä vaiheessa, kai? Heikin kanssa tehtiin myös kauppoja ylimääräisistä Heineken tai siis Heikkinen -oluista.



Itse olin verhoutunut Volcomin lippalakkiin, jonka lippaan olin nohevasti kirjoittanut WASTED, lippa käännettynä kohti kattoa, tietenkin. Rottajengin soittajat olivat perkele myös pukeutuneet samanlaisiin - mutta _rahalla ostettuihin_ lippiksiin. Eli niihin oikeisiin Municipal Waste silintereihin. Ei perkele.
Nautimme viinaa ja olutta samalla kun paikalle eksyi koko ajan enemmän ja enemmän ihmisiä. Loppuillasta pöydällä nimittäin lojui meidän Valdemarien, YCKMD:n Minttuviinan sekä Ratfacen Jägermeisterin lisäksi varmaan sata tyhjää tölkkiä. -Sehän passaa!-



Keikat oli kaikki helvetin hyviä. Third Man Down ja Ratface vetivät illan kovimmat setit ja mustelmista päätellen oli ihan hyvät keikat molemmilla. 45. Stainless ja Alley Gods oli kans aivan helvetin kovia vaikken ollut kumpaakaan juuri kuunnellut aikaisemmin. Ainakin vaatetus oli molemmilla bändeillä kohdallaan ja demppiä löyty musiikistakin sopivasti. Ostaisin levyn jos joku tarjoais. Kaikilla orkestereilla oli kyl helvetin hyvät saundit ja muuvit kunnossa. En tiiä luulenko vaan ku saattaa olla et olin päissäni koko illan. Perkele ku ei vaan tahdo vanha enää jaksaa tota pittaamista. Ratfacen aikana sisälämpötila nousi varmaan lähemmäs 60 astetta! Helvetillinen sauna oli irti ja infernaalinen polte tuntui vatsassa asti, en tiiä johtuikoValdemarista vai Jägermeisterista mut molemmat käy! Tällä kertaa lähti vaan paita ja housut pysy jalassa! Illan viimeisenä esiintyjänä toimi Third Man Down, joka kuulosti kaikinpuolin hyvältä, mikäs siinä kun ei voi valittaa mistään. Olut maistui ja puhti alkoi loppua kohti hiipua. Varmaan tämän vuoden hienoin päivä. Hardcore Summerpartyjä odotellessa!



Keikkojen jälkeen jatkoimme alkoholin nauttimista ja Niko ja Heikki Ojamo poistuivat keskuudestamme kukin omana aikanaan ja omalla tavallaan. Mikäs siinä, seura oli hyvää, bändit kovia ja juomia riitti! Kaljatki pysy näppärästi kylmänä läheisessä hangessa. Ilta jatkui viinan, sipsien, kädenväännön sekä vittuilun merkeissä. Lopulta päädyin Varpun, Ossin ja Kaisan kanssa Noomille jatkoille? En kyllä muista nähneeni Noomia siellä missään vaiheessa. Jatkoilla join olutta ja kirjoittelin omituisia Facebookissa. -Sehän passaa-
Joskus keskellä yötä pääsimme myös meille, jossa oli tarkoitus kai pitää jonkunlaiset jatkot mutta ne vähän unohtui.

Meininki bileissä oli melkein parempi kuin viime pippaloissa vaikka neki oli perkeleen kovat! Ei voi ku kiitellä YCKMD:n jätkiä helvetin hyvistä bileistä ja yleensäkkin tämmöisten keikkojen järjestämisestä Lohjalla! Toivottavasti jää tavaks!

Ainii! Illan aikana myytiin yhtä vaille kaikki Mario3 vs. Vajaat Simpukat splitit! Jos niitä viel haluaa niin kannattaa ottaa yhteyttä Vajaisiin Simpukoihin vaikka myspacesta. Seuraavana aamuna oli sitten kiva kaivella niitä splittirahoja takin taskusta ja miettiä _mihin helvettiin niitä on jäänyt_? Jonkun verran splittejä annettiin kai ilmaseks ja osa rahoista on vaan hävinny jotenki hmm. Meitsi hoitaa! Ei onneks puhuta nii isoist rahoist ettei niit pystyis päiväkodin hoitajan palkoil korvaa!




-Kuvat siis Niko Kallio (sama sälli miksaa kaikki Mario3 tuotokset).
-Yhteydenotot täältä (samasta paikasta löytyy myös linkkejä kuviin, julisteisiin yms.)
-Kaikki kuvat täältä: kuvat666


-Topi Don Juan


"-Ja jos hehkuttaminen ei jo riittänyt niin voin vielä mainita, että oli aivan saatanan hienot bileet ja toivottavasti näitä tulee jatkossa olemaan vielä enemmän. Multa täys kunnioitus bändejä ja järjestäjiä kohtaan. Nää on tähän asti ollu parhaita keikkoja missä oon ikinä ollu."


-Tän allekirjottaa todennäkösesti koko Mario3.

5 kommenttia:

  1. Vittu te ootte pellei

    VastaaPoista
  2. jos tarvitte salarakasvaimoa niin täälä harvinaisen löyhämoraalinen lover<3 sillä eholla et päivittäisitte vaan vitusti useemmin!

    VastaaPoista
  3. Ei prkl ois vissii römpsää tiedos. Vois kyl koittaa päivittää vähä useemmi! Heikki Ojamolt tulos lisää sikariarvostelui ja meitsi vois kirjotella jotai Lohjan meiningist ja ihanaaki ihanammasta Sofia Bonapartesta!

    VastaaPoista
  4. grrrrs, etenkään en malta oottaa tota Lohjan meininki-juttua ku siellä on varmaan ihan saatanasti meininkiä.

    VastaaPoista

Kommentoi tai delaa!