Etsi

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Täyttä Ymmärrystä Vailla.

Niin Mitä mario3:selle tätä nykyä kuuluu? Hoho! Mitäs meille! Mikael Antero Beatdown on tällähetkellä Seinäjoella Axecution -bändinsä kanssa ja Joni on töissä. Öisin Joni poraa seinää, työkseen. Ikävä kyllä Joni ehtii treeneihin aika harvakseltaan, vaikka toisaalta hienoa, että tyyppi on löytänyt elämäänsä jotain sisältöä kaljan litkimisen lisäksi.

Tällä hetkellä lähes valmiina on 2 uutta biisiä ja kolmas on tulossa. Seuraavat keikat on siis Iskussa nyt perjantaina ja seuraavan viikon lauantaina bileet jossain! Bileet tulee varmaan olemaan maksulliset, ku ei toi tilojen vuokraus oo turhan halpaa. No mut kattellaa! Koitan sopii ihmisten kanssa miten onnistuu hommat! Ilmottelen sit ihmisil, jotka sinne bileisiin halutaan. Katotaan sitä paikkaaki sit mis onnistuu järjestää.

Olin tänään muute Heikki Ojamon ja ihanaaki ihanamman Sofia Bonaparten kanssa rannassa juomassa paria neuvoantavaa Fostersia. Maistu ihan hyvältä kaikkien paits Heikin mielestä. Heikki kun on tottunut rahajuomiin, vaikka kyllä se Heikkiki viel rappiolle päätyy! Levitimme myös Isku-klubin julisteita ympäri Lohjaa. Mikäs siinä, kaunis Heikki ja komea Sofia mukana katselimme auringonlaskua ja teinejä, jotka koittivat kävellä heikolla jäällä. Eivät vaan pudonneet millään... Ens kerralla parempi onni!

Koitetaan pitää kameraa mukana mestoil jatkos ja saada ikuistettua hienoi tilanteit! Tämä oli asiallinen blogikirjoitus.

-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!