Etsi

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Karja- ja Tangomarkkinat

Minä vietin viime viikkoni tutustuen ulkomaan kulttuuriin. Seinäjoki on mukava kaupunki itärajalla siinä Tukholman vieressä. Reissun tarkoituksena oli tutustua paikallisiin naisihmisiin, juomakulttuuriin, sekä siinä ohessa soittaa keikka Rytmikorjaamolla kulttuurikilpailujen siivellä.

Saapuminen paikalle pesäpallon ja painin mekkaan tapahtui mukavalla kuuden tunnin bussimatkalla. Tässä ajassa kerkesimme Axecution -orkesterini poikien kanssa kertoa jo kaikki paskimmat vitsit, joten loppureissun olisi puolestani saanut viettää hiljaisuudessa. Toisin kävi.

Matkassa mukana orkesterin lisäksi olivat Kisakallion tanssitytöt, mutta ei siitä sen enempää. Nestemäisillä eväillä matkaan lähteneet soittajapojat aiheuttivat perillesaapuessaan yleistä pahennusta epäsiistillä ulkonäöllään ja humalaisella olemuksellaan.

Kaikkihan tietävät, että pesäpallo ja paini ovat paskoja lajeja. Ja että Juha Mieto on homo. Toista mieltä olivat juopuneet verryttelyasuihin sonnustautuneet paikalliset miehet nakkikioskilla. Yhtyeemme rumpali, Antti (nimi muutettu.) ei muiden kielloista huolimatta malttanut olla huutelematta faktoja kyseisistä lajeista pisimpiin snägärijonoihin.

Valdemar-viini, sekä North State-savukkeet maistuivat turhankin hyvin. Soitettiin me se keikkakin, mutta ei siitä ole mitään mielenkiintoista kerrottavaa. Lopetuskappaleemme "Hummani hei" upposi hyvin paikallisiin puukkojunkkareihin, ja vältyimme turpaansaamiselta, vaikka Antti (nimi muutettu.) huutelikin taas pesäpallosta.

Pesäpallo on homoille, Valdemar on hyvää ja reissulla oli aito Lohjalainen Mario3 -meininki.

"Oli niin hauskaa, että ihme, ettei tästä mennyt veroja!" -Antti (nimi muutettu.)

-Mikael Antero Beatdown

2 kommenttia:

Kommentoi tai delaa!