Etsi

lauantai 8. toukokuuta 2010

666 -2

Mario3 -iltamissa erityisesti seuraavat lajit tuntuvat kiinnostavan: jalkapallo, pesäpallo, lentopallo, VIINA, asiaan.
Topi Don Juan ja Mikael Antero Beatdown vietttävät Mario3 -bileiden jatkojen jatkojen jatkojen jatkoja ja viinaa maistuu..


Ja sehän maistuu.


- Mikael Antero Beatdown



Aamupäivitys

Nii että joo. Ankee aamu ja lähes krapulaton lauantai. MITÄ HELVETTIÄ!? Fernet Branca maistu. Rommiviina maistu kans. Ja rommi. Ja viina. Ja Valdemar. _tietenki_

Illan aikana kehiteltiin tälläsiä hienoja uusia drinkkejä jotka maistatettiin Mikael Antero Beatdownilla. Mikael olikin sit loppuillasta ihan kotiinlähtö kunnossa. Tai ois ollu jos ois itse saanu vaikka kengät jalkaan yms.

Niin niitä shotteja & drinkkejä!

HJAUKI


1cl tervasnapsi
1cl salmari
2cl valdemar

Mahottoman hyvää. Tää sai Mikael Antero Beatdownin makunystyiltä pisteitä 4/666.
Kantsii kokeilla. Tee tää shottilasiin. Maistuu päissään tai ei. Shotin nimi on myös helppo lausua samalla kun laattaa. Onnistuu myös norjaksi.


TERVASHEIKKI

2dl kokist
5cl tervasnapsia
5cl appelsiinimehuatsaoijaijai.

Aika perus kokisblandisdrinkki. Helppo juua ja maistuu varmaa alaikäisille viinaanmeneville naisillekki. Sehä passaa. Nautitaan korkeasta lasista ilman housuja. Tää saa pisteitä 400/666. Maistuu samalta ku nortti ja pullo kossua.


SIKS SIKS SIKS


Loraus fernet branca
1cl mansikkalikööri
3cl vodka
1cl grenadine makusiirappia

No mut tää oli aivan hyvää! Meil näköjää löyty aineksetki tämmösiin vaativampiin tyttöjen drinkkeihin. Rakennetaan sellaseen lasiin mihi mahtuu. Parempaa ku seksi. Tai ainaki jos se on huonoa. Ei maistunu viina yhtää läpi mut ens kerral laitetaan vodkaa kyl vähemmä ja liköörii enemmä. Maistu ja nous päähä ku miljoona volttia, tuttu korkkareista. Pisteit: 500/666.


Oli meillä muitaki jotka oli ehk jotai tämmösii. (aamulle lasien pohjilta löydettyjä & haisteltuja)

OVER THE TOP

8cl Cranberry Vodka
12cl Karpalo mehua.
Jäitä nii perkeleesti.

Tätä Mikael Antero Beatdown juottais tytöille ja luulis saavansa. Ei maistu yhtään viina läpi. Helppo juua ja menee nopeesti alas ja ylös tulee myös jos kovast koittaa kiskoo. Tehtiin näit eile ehk pariki kappaletta? En tiiä, hyvält maistu ja kysytää Heikki Ojamolt! Pisteit ainaki 600/666.

-Topi Don Juan & Mikael Antero Beatdown

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!