Etsi

torstai 6. toukokuuta 2010

Me jos ketkä tykkäämme saunoa

Jahas, asiaan. Se on muuten niin että huomenna vietämme enemmän tai vähemmän salaisessa paikassa vähemmän tai enemmän vaatteet päällä Mario3- saunailtaa. Se on nääs niin että mehän tuosta saunomisesta tykätään, vähän niinkuin kuuluisa rottajengi kapital citystä. Näin perjantai 7. päivän kunniaksi kehittelemme uuden drinkin joka saa nimekseen Vältelty Hulluus ja siitä alkoholiton versio nimeltään Ilman Housuja. Nyt jo tässä vaiheessa iltaa aijjonkin palajastaa tuon drinksun teko ohjeet:

Mario3cook, tervetuloa ällötävimpien kulinarististen kokemusten pariin Illan drinkki on mario3 spesääl ja ohje on jotakuinkin näin: Otahan hienoin lasi kaapista ja kalleinta sokeria mitä löytyy kaupasta ja kasta lasin reuna sokeriin ja lisää lasiin varjo. sitten ota Mansikkalikööriä ja lisää 2cl vodkaa molempia , einiin tarkkaa, sitten tequilaa ja lisää vodkaa. mansikoita ja jäitä ja sekoita. ei oo niin justiinsa ravista tehosekoittimessa. Tehosekoitinta ei siis laiteta päälle vaan drinkki pitää siinä niinku ravistaa (tiedättekö kuinka paljo se vie sähköä?!?!). drinkki on valmis ja sehän meni jotakuinkin hyvin. sitten voi lähteä kotiappäin. Hieman huijasin teitä alussa sillä Ilman Housuja- nimistä drinkkiä ei ole olemassakaan- KUKA hullu nyt joisi drinkkiä ilman alkoholia?!. räkänen nauru.
Toisen drinkin teet helpommin, se on mario3 eniten juotu juoma. Otahan ISO lasi kaapista. Lisää 2 litraa valdemaria ja kokista 1 cl, iha väriksi. Mukaan voit laittaa hillosipuleita 1-58 kpl, aivan oman maun mukaan. Drinkki on valmis.
Ja ensi perjantaina on Mario3 esiintyminen Lohjan Harjulassa klo jotain ja jotain. En tiijjä.Suottaapi olla että aekasin.

4 kommenttia:

Kommentoi tai delaa!