Etsi

maanantai 3. toukokuuta 2010

Kansainvälinen työn ja Heikin juhla. 30.4.2010

Noniin! Mario3 edusti taas Espoon huudeilla Lohjaa ja ylenpalttista överöintiä. Sehän passaa ja naisii oli, joskus ei. Pitsaa oli kans. Ja olutta.

Lähdimme Heikki Ojamon kera 08666 alueelta kohti valloittamattomia Espoon huudeja. Ajoneuvonamme toimi Äitini Citroën C-4. Kuuntelimme Ratfacea ja räppiä. Matkalla kohtasimme vihaisia siuntiolaisia, vittumaisia traktorikuskeja ja arosusia. Nautimme ehkä myös ajaessa olutta. Huomioimme myös kehon vasemman puolen rentoutumisen voimakkaan venytyksen ansiosta. Löysimme kohteemme aivan hyvin.

Päästyämme Kaisa Luostarisen (paitojen suunnittelija yms.) kotihuudeille nautimme vegepitsaa ja olutta. Nautimme myös olutta. Paikalle saapui myös Iris "Iris, Iris, näytä mulle sun visiiris" Iris. Nautimme myös olutta. Nautimme myös viinaa. Keskustelimme tärkeistä asioista Heikki Ojamon kanssa. Huomioimmen kehon vasemman puolen rentoutumisen voimakkaan venytyksen ja alkoholin ansiosta. Voi olla että ostamme rummut pois espoolaisilta. Ei tarvitse niitäkään sitten kuunnella.


Viinanmakuun päästyämme keskustelimme naisten kanssa erinäisistä asioista kiinnostuskiikareista batmaniin. Heikki nautti lisää Coronaa. Jouduimme tyytymään sitruunaan limetin sijaan. Maistui se silti. Itse nautin Olvia (Virkkalan Valintatalo, 9.95€ 12-pack) ja Jagermeisteria (Super Alko, 18.95€ litra). Ja eihän Mario3 vietä juhlavia iltamia ilman Valdemaria (Alko, 5.79€) joten Lohjan meininki oli taattu. Juomien puolesta ihan hyvin varauduttu, luulen.


Odotimme naisten päihtymistä ja kuuntelimme räppiä. Wu Tang Clan on aivan hyvä. Keskustelimme Heikki Ojamon kanssa myös tulevista Mario3 kappaleista ynnä muista. Pitäisikin bileisiin mennessä treenata niin perkeleesti uusia biisejä. Tulevat biisit kertoo tappajahaista ja 08666 alueesta. Niiden lisäks viel pari uutta biisiä tulossa.

Juhlavien iltamien aikana nautimme Jägermeisteria, Valdeamaria, Olvia, Norttia sekä Panadolia. Sekakäyttö siekailematon tajuntaa saattaa avartaa. Runot maistuu ja viina. Kiitos.

No mutta niin! Illan edetessä päätimme lähteä Dantesiin katsomaan jotain paskoja hevibändejä. Mitähän niit oli... Kiuas ja tommosii. Nautimme myös olutta ja viinaa. Lähdimme kai Helsinkiin. Löysimme paikan tunnin samoilemisen jälkeen. Pääsimme ilmaiseksi sisään, koska Kaisa tunsi Kaisan. Joimme halpaa olutta ja kuuntelimme heviä. Heikki Ojamo nautti myös 7 euron drinkin, joka sisälsi kahvia ja vadelmaa. Tämä selvä. Lähdimme kotiin nauttimaan olutta ja pitsaa.

Kaisalla soittelimme tutuille ja tuntemattomille puheluita. Sanoimme: "Moi!Ennytjustehipuhumaanmutsoitellaanmyöhemmin!" Nauroimme hämmennykselle. Se oli hauskaa. Mikael Antero Beatdown ei lukuisista yrityksistä huolimatta herännyt puheluihimme. Harmillista. Jonille emme uskaltaneet soittaa väkivallan ja vaimon lyömisen pelossa. Yölliset puhelut videoitiin Heikki Ojamon videokameralla. Nauroimme aamulla. Kiitos ja anteeksi Alisa. Olit koomisin. Paavo, olit ihan kiva myös.

Seuraavana aamuna pohdimme jo takaisin kotihuudeille lähtöä ja nautimme vegetortilloja. Ajopromillien saavutettua haluttu taso, lähdimme kohti Lohjaa. Matka sujui aivan hyvin ilman suurempia rattijuopumuksia tahi ylinopeussakkoja. Veimme Heikki Ojamon Routiolle ja palasin itse Lohjan Chicagoon, eli Virkkalaan.

Vappu oli aivan hyvä, tosin olisin voinut olla enemmän päissäni, niinku Heikki Ojamo.




Nii ja Mikael Antero Beatdownista voisi toki mainita, että kyseinen sälli vietti vappunsa Aurlahden rannassa ja pokaili alaikäisiä naisia tai ei. Joka tapauksessa joku kusipäänatsijuntti veti Mikaelia pataan. Ens kerralla homma saattaa päättyy siihen et joku saa pullost päähän.

-Topi Don Juan

6 kommenttia:

  1. Olin eniten päissään ja siinä vaiheessa jo nukkunut eli melko laskuissa :---D nimim. liikenteessä aamukymmenestä.
    Mutta OLEN KOMMUNISTI, RAKKAUTTA KIIREESTÄ KANTAPÄÄHÄN.

    VastaaPoista
  2. Lempi kelpaa toki! Mutta joo voin hyvin kuvitella nautinnollisen työpäivän krapulassa<3

    VastaaPoista
  3. Ei meikällä ollu rapulaa :----) Olin kärppänä aamusta myöhään yöhön. Meikä ei sairasta semmosia ikinä. Ottakaa oppia!

    VastaaPoista
  4. Minähän tosiaan juon vain krapulan takia.

    VastaaPoista
  5. Mielummin krapulahakuinen huominen kuin humalahakuinen juominen eiku miten se nyt meni? Oota ku käyn kysyy Lukkarilta tämän.

    VastaaPoista
  6. Krapula ei iske viattomiin, terveisin Lukkari

    VastaaPoista

Kommentoi tai delaa!