Etsi

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Beat Cheek Down.

Näillä pää sekaisin ja halvalla! Mario3 aikoo tehdä kattavan tutkimuksen erinäisistä _halvoista_ alkoholivirvokkeista! Arvostelukohteina ovat siis hinta&prosentit ja jossain määrin myös maku. Arvostelemme ns. klassikoita sekä herkullisimpia uutuuksia, toisin sanoen jaloviina ja rommiviina yms. maistetaan ja tulkitaan viiniarvostelun tavoin. Valdemar menee luonnollisesti kyselemättä listalle ykköseksi. Mikael Antero Beatdown on myös luvannut julkaista sikariarvosteluja. Toivottavasti myös Lohjan komeimmalta SINKKU urokselta - Heikki Ojamolta, tulee vastaavia tekstejä hedelmäisistä ja raikkaista sikareista. Seuraavana perjantaina nimittäin matkustamme Herra Ojamon kanssa Töölön sikaritaloon ostoksille.

Tulevista Mario3 bileistä on kyselty ja ne pidetään varmaan vasta maaliskuun puolella äänitys&miksaus&keikkailu kiireistä johtuen. Bileet tulee olemaan taas pienen porukan hipat/kemut/pippalot joihin pääsee vain kutsuttaessa. Tosin se paikka on niin kaukana, että jos sinne asti jaksaa vaivautua niin tervetuloa. Illan aikana tulee olemaan monenlaista ohjelmaa, kuten esimerkiksi Nortin polttoa, Valdemarin pyöritystä pituussuunnassa (90-180 astetta) sekä housuttomuutta. Seuraavana aamuna aiomme katsoa Navigarea ja nauttia tasoittavia keskioluita.

Pitää tähän vielä kirjoittaa, että vihaan Iron Maidenia. Kuka helvetti kuuntelee jotain Iron Maidenia? Saatana, jokaisessa hiljaisessa tilassa on yksi idiootti, jonka soittoäänenä on Troopper tai joku muu yhtä paska biisi. Sitten jää se melodia soimaan päähän koko päiväksi, eikä pääse siitä eroon millään. Ärsyttää muutenkin koko orkesteri, liian vanhat tyypit soittaa liian huonoja biisejä ja kolme kitaristia?! Helvetti, ei voi ymmärtää mikä siinäki bändissä viehättää. Ja se laukkakomppi! Mitä?! Ei saatana... voisin kirjottaa sata200 sivuisen artikkelin siitä miten vihaan Iron Maidenia.

Niin ja illan oikeisiin aiheisiin heti vaimon lyömisen, nortin polttamisen, valdemarin juomisen sekä natsien hakkaamisen jälkeen. Huomenna äänitämme uudestaan kappaleen Valdemarin Voimalla Natseja Vastaan, koska virveli kuulosti nauhoitetussa versiossa aivan hirveältä. Jos äänitykset & miksaukset saadaan hoidettua tämän viikon loppuun mennessä, saatamme saada levyt painosta jo tämän kuun lopulla. Jonkun näköinen julkaisukeikka järjestetään sitten (mahdollisesti Routiolla). Ja bileet, tietenkin.

-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!