Etsi

lauantai 20. helmikuuta 2010

Straight Outta Virkkala

Näin yön pimeinä tunteina on hyvä kertoa tarinoita nortin polttamisesta pakkasessa ilman housuja, sekä nuorten tyttöjen vikittelystä kello neljän aikaan aamuyöstä. Mario3 siis suositteleekin löyhämoraalisten sekä viinaanmenevien tyttöjen viettelyä ilman väkivaltaa.

Illanviettoon lähdettäessä on syytä pukeutua komeasti. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti Isännän vanha rippipuku, eikä hienoja juhlakenkiä parane unohtaa. Hiukset on syytä kammata tiukasti taakse geelillä, etteivät ne sitten loppuillasta ui oksennuksessa. Jotta illan saanti varmistuisi, viikset yms. muu turpakarvoitus kannattaa sheivata kalapuikko -malliin. Jos viikset eivät jostain kumman syystä kasva, on peli jo menetetty.
Uloshengitysilman tuoksuun on syytä kiinnittää huomiota, sillä ensivaikutelmahan on kaikista tärkein. Paranna henkesi tuoksua nauttimalla ennen baariin lähtemistä pullo hedelmäistä ja raikasta Valdemaria.

Menopeli on myös syytä olla. Mitä isompi moottori, sen parempi. Traktori tai aurausauto onkin siis erittäin toimiva väline vastakkaisen sukupuolen viettelyyn. Sammattilaiset saavat näin siis suurehkon etulyöntiaseman, mutta se suotakoon heille muiden pelimiestaitojen puuttuessa!

Viehkeille nuorille neideille kannattaa esittäytyä mahdollisimman huomiota herättävästi. Tässä tapauksessa housuttomuus on hyväksyttyä, jopa suositeltavaa. Rahamies tietenkin tarjoaa neideille juomat kyselemättä. Baarissa kyseessä on luonnollisesti Fernet Branca -shotit tai huonommalla itsevarmuudella siunattu mies voi vaihtoehtoisesti tarjota neideille paikan halvimmat ja imelimmät siiderit. Jos neidit jostain omituisesta syystä eivät vaikuta haluavan seuraasi, kannattaa puhua kovempaan ääneen ja valita rohkeampi keskusteluaihe. Tällaisia ovat esimerkiksi Naapurin Penan ruohonleikkuri tai edellinen laivareissu, jossa lohta tuli syötyä niin perkeleesti, että mahassa kiertää vieläkin. Jutut kannattaa toistaa niin monta kertaa, että kaikki varmasti muistavat ne huomisaamunakin. Nauti olutta ryystäen ja kiroile.

Jos neidit eivät vieläkään lämpiä, kannattaa pyytää seurueen tupakoivia jäseniä ulos savukkeelle. Tarjoa tytöille nortit ja polta itse Montecristo N.o 1 Lonsdale 2001. Tytöt poistuvat todennäköisesti takaisin lämpimään baariin hetimmiten savukkeiden nauttimisen jälkeen. Kun itse olet n. tunnin päästä saanut poltettua sikarisi loppuun, tarkasta ovatko tytöt vielä tavoitettavissa. Jos paikalle on ehtinyt muita löyhämoraalisten naisten metsästäjiä, haasta riitaa ja tappele. Tässä vaiheessa iltaa voimanäytös onkin paikallaan, sillä naisethan tunnetusti haluavat vahvan miehen. Apuvälineiden käyttö (esim. vasara) on sallittua.

Jos kaikesta huolimatta jokin naisista on päättänyt lähteä kanssasi jatkoille, muista ottaa käsijarru pois päältä ennen kuin lähdet ajamaan. Jos et vielä huomannut, että ajat 3000 kiloista aurausautoa päissäsi, on nyt syytä kumartua mahdollisimman matalaksi kiinnijäämisen pelossa. Muun liikenteen huomiointi hankaloituu, mutta voit samalla viihdyttää naista hyräilemällä Mission Impossiblen tunnusmusiikkia.

Jatkopaikkaan päästyä kannattaa luopua muistakin vaatteista ja nauttia suurin osa jääkaapin sisällöstä. Valita pahaa oloa ja pakene vessaan juomaan loput taskumatistasi tyhjäksi, baarissahan muuten on niin perkeleen kallista. Sammu vessaan ja herää sieltä n. klo. 7.00 aikaan aamulla. Irroita töpselit seinistä, patterit kaukosäätimistä ja pistä hellanlevyt päälle ennen hiljaista poistumistasi asunnosta.


-Topi Don Juan

4 kommenttia:

Kommentoi tai delaa!