Etsi

lauantai 6. helmikuuta 2010

Otin yhden ja pullo jatkoi.

Vermutti valmistetaan Koiruohosta, juuri tämän takia Mario3 biisit ovat omituisia ja biisirakenteeltaan keskinkertaisia. Eiku mitä? Olimme tänään Nikolla äänittämässä kitaroiden tuplauksia yms. muita siistejä juttuja. Mahdollisesti jotain ylimääräistä materiaalia ilmestyy Myspaceen tai muualle, joten kannattaa pysyä kuulolla! Myös promokuvien hankkimisesta on keskusteltu. Vein tänään illalla päihtyneen Mikael Antero Beatdownin kotiinsa, tummiinpukeutunut n.170cm, 18-22 -vuotias mieshenkilö käveli jokseenkin suoraan esim. Kutsilan tapahtumiin verrattuna.
Näyttää myös pahasti siltä että joudumme äänittämään yhden kappaleen uudestaan splittiä varten, varsinkin virveli kuulostaa siinä biisissä ihan hirveältä. (tyyliin, bongorumpu) Huomenna äänitämme lisäksi myös lauluja joihinkin biiseihin.

Käytin tänään rahani Martiniin, siis Martin Bianca (0.5l) (Alko, 7.07€) mikälie, hirveetä paskaa, en enää ikinä osta. Juokoot James Bond mitä haluaa, tappaa kommunisteja muutenkin, äpärä. Ensi kerralla luotan rehelliseen Valdemariin. Haaveillaan vissiinkin muuten mahdollisesta tulevasta Viron reissusta. Splitin äänitysten & julkaisun jälkeen lähtisimme tutkailemaan Eestin kulttuuriantia, eli Alkon kautta juhlimaan. Mukana toisimme Mario3 -bileisiin tarvittavat juomat. Tulevissa bileissä pitäisi olla myös tarjolla Mario3 -juomia sekä erilaisia Valdemar sisältöisiä booleja. Eli hyvät bileet tulossa, ostakaa levyi ostakaa paitoi.

Mario3 vs. Vajaat Simpukat splitin julkkarikeikka paikkaa etsitään! Joku makee ja siisti ja cool ja navigareton UG mesta ois aika HC ja SMC-läpät tulee ja menee. Vitsit et tekis jo mieli taas skeittaa. Sit vois esitellä taisteluarpii nuorille naishenkilöille ja saada kröhm mainetta. Joo mainetta saisin arvilla. Joo. Vitsit et tekis kans mieli saada joku räppikohta tolle splitille. No ei varmaa kerkee enää nii ens levytykselle sit! Muistakaa hei sit et vaihtakaa liha soijaan ja kapitalismi kommunismiin. No ainaki nyt aluks liha soijaan, siit saat protskuu iha seitanist. Kiitos.

PS: Poliisi raiskasi 16-vuotiaan tytön Itse en kannusta väkivaltaan poliiseja kohtaan. Lukekaa toki koko tarina ja sivujuonteet ja tuomiot yms. Helpolla pääsi, nyt siis kaikki joukolla väkisinmakaamaan 16-vuotiaita tyttöjä kun Suomessa se on lähes laillista. Nyt natsia pataan ja vesuril mahaan. Ja muistakaa lapset, poliisit ei ole homoja vaan natseja.

-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!