Etsi

torstai 14. tammikuuta 2010

Bileet! Bileet! Pistä paikat paskaks!

Blogi avattu! Mario 3 crew:n ihmiset tulevat kirjoittelemaan tänne jatkossa päivien kokemuksista, vaatteista, ryyppäämisestä, keikoista ja juomasekoituksista!





Mikael Antero Beatdownilla on päällään rahalla ostettu In One Piece -rytmiryhmän t-paita ja isän vanhat housut joista on lahkeet kääritty. Topi Don Juan on pukeutunut liian isoon valkoiseen hihattomaan, lasten nyrkkeilyhanskoihin sekä pikkusiskon korjaamiin Lamina -farkkuihin. (Lamina, 55€) Topilla kenkien virkaa hoitaa suoraan 80-luvulta aikakoneella hankitut Nike 6.0 rullalautailu kengät.



Aloitan blogin kertomalla, että Kutsilan keikka meni aivan niin priimasti kuin mahdollista. Joni (rumpali) aloitti ryyppäämisen kolmen aikoihin iltapäivällä ja keikkaan mennessä mahaan olikin ehtinyt löytää tiensä jo reilu 25 keskiolutta + muut juomat


Soitimme ensimmäisenä (Kirk Johnsons House Bandin soittajien puuttuessa) lyhyen 3 biisin setin bändillä nimeltä Rambo 3. Rambo 3:sen biisit olivat Ojamo -tyyliin soitettua beatdown musiikkia. Biisit olivat nimeltään mm. Beat Cheek Down (Mario 3), Viinaa ja Sipsejä (Deltaforce 2) ja Rambo (Last Action Hero). Rambo 3:sen jälkeen lavalle nousi Vajaat Simpukat jotka vetivätkin helvetin kovan keikan. Varttia ennen keikkaa Joni löytyi kyseisen valistustalon eteisestä turpaansa saaneena. Myöhemmin kuultiin huhua, jonka mukaan Joni olisi leiponut muijaansa turpaan, mutta se ei pidä paikkaansa.




Soitimme keikan, vaikka Joni lähtikin Heikin (true brother & crew member) kyydillä viemään naistaan kotiin selviämään paniikkihäiriöstä. Rummuissa keikalla toimivat kai Jorkka (captor, kirk johnsons house band), joku Pauli ja Heikki.





Keikka itsessään meni ensiluokkaisesti, maisteltuamme Mikael Antero Beatdownin kanssa Valdemaria (Alko, 5.79€) päätimme nousta lavalle koittamaan onneamme, pimeällä lavalla humaltuneena on erittäin vaikea löytää esim. piuhoja, pedaaleja yms. muita nappuloita. Mikael Antero Beatdown tyhjensi oman pullonsa valtsua sopivasti ennen keikkaa ja kaikki 4 biisiä, jotka onnistuimme jossain määrin soittamaan, rakas basistimme nojaili vahvistimeensa ja soitti n. 5 kieltä yhtäaikaa (väärin, väärin). Keikan aikana kuultiin ehkä kappaleet: Saatana Saapuu Virkkalaan, Kaikkea Vastaan, Dinoriders ja Paranoid/Iron Man medley.



Keikan jälkeen keskityimme kaikki lähinnä ryyppäämiseen, takahuoneen kaljat oli tosin joku kusipää ehtinyt jo juomaan (todennäköisesti bändi) ja jäljellä oli enää jo aikaisemmin mainittua valdemaria sekä Jormaa (Alko, 5.79€). Basistillemme Antero Beatdownille olut ja hedelmäinen ja raikas punaviini oli ehtinyt maistumaan vähän turhankin hyvin ja meno oli sen mukaista, vaikka housut pysyivätkin tällä kertaa jalassa.



Ilta jatkui tisseihin "nimmareita" kirjoitellessa ja Valdemarin juomisella. Bileitten loputtua olikin aika mennä nukkumaan helvetin kylmään backstage tilaan, jossa ei luonnollisesti ollut toimivaa lämmitystä. Heräsin aamulla kääriytyneenä kolmeen paitaan, miksun takkiin sekä omaan takkiini, joku helvetin valopää oli myös vienyt keittiöstä sinne ostetun kahvipaketin. Krapula-aamu ilman kahvia & ruokaa meni jo pahimpien kärsimysteni listalla aika korkealle, lähes yhtä korkealle kuin Tana Bru Norjassa.




-Topi Don Juan 14.1.10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!