Etsi

maanantai 18. tammikuuta 2010

Valdemarin Voimalla Natseja Vastaan


Mario 3:sen Aggressive Sportswear Outlookista tulee muotipäivitystä tässä kohta puoliin! Eli käytännössä heti kun saadaan kuvia!


Ollaan nyt suunniteltu erinäköisiä bileitä mitä tulee olemaan tässä keväällä. Nyt tammikuun lopulla tulee olemaan äänityksiin liittyen bileet jossain. Paikalle pyydetään harvoja ja valittuja ja Valdemar tulee varmasti olemaan läsnä tilaisuudessa. Mahdollisesti myös Mario 3 juomasekoituksia tarjolla! Parhaat bileet on toki silloin kun kaikki oksentaa vuorotellen, eli ämpärit mukaan! Todennäköisesti myös saunomista ja viinaa ja sipsejä! Eli tsiksit messii! Lähinnä siis toi lähin Mario 3 Crew paikalla. Ne, jotka siihen kuuluu, ei taida tietää kuuluvansa siihen, mut kuitenki.


Studio on nyt varattu tammikuun viimeiselle viikonlopulle, joten siitä eteenpäin ollaan varmaan muutama viikonloppu äänittämässä biisejä! Nyt sitä ennen vaan ankaraa treenaamista ja biisien kehittelyä! Mahdollisesti jonkun näköistä studiopäiväkirjaa tullaan pitämään! (eli jos Heikki saa lainattua videokameraa isältään) Ja lisäillään sit pätkiä Youtubeen tai jonnekki! Ja niitä sitten katsellaan! Äänitysten jälkeen ryyppäämistä Vajaitten Simpukoitten kera! Sit tulee bileit ja pistetään paikat paskaks! Menee varmaan yhtä priimasti ku Rock You jatkot! Sit on krapula ja sit tuntuu pahalta. Viron antimet on varmasti kovassa käytössä!


Keikkaa koitetaan saada sit niin perkeleesti kaikkialta kunhan ollaan nauhotukset ja levynpainamiset hoidettu!


Ja niin! Kisa pystyyn!


PIIRRÄ MARIO 3 & VAJAAT SIMPUKAT SPLITIN KANSI!

(Sellainen jonka voi painaa levyn pintaan, eli sellanen pyöree jossa on reikä keskellä. Joo.)

Ohjeet: Kuvan tulisi jakautua jotenkin selkeästi kahtia, niin että toinen puoli on "Mario 3" ja toinen on "Vajaat Simpukat". Bändien nimet olisi hyvä lukea selkeästi levyn kannessa. Lisäksi tykätään sellaisista asioista kuin: Väkivalta, Dinosaurukset, Jääkiekko, HC, Nyrkkeily, Valdemar, Adidas yms. Kaikkea edellä mainittuja ei siis tarvitse olla mutta tuohon suuntaan.


-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!