Etsi

perjantai 15. tammikuuta 2010

Mario 3 Drinkkivinkit!

Mario 666

Tämä juomasekoitus on maistuva ja kesäinen päivän piristäjä. Juoma tehdään sekoittamalla, ei ravistamalla. Drinkki sopii varsin mainiosti ruokajuomaksi seitanin kanssa. Erityisesti Mikael Antero Beatdownin suosikki. Tätä juomaa odotamme saavamme tulevaisuudessa myös baareista.

1 dl Gambiinaa (Alko, 7.99€)
2 dl Piimää (mielellään kevyt piimää, laktoositonta)
1 tl Sinappia (turun sinappia)
n. 6 kpl Hillosipuleita. (ilman lientä)

Kaada Gambina ja piimä lasiin, sekoita, lisää sinappi ja hillosipulit, sekoita uudestaan. Juoma nautitaan hitaasti nautiskellen, lopuksi voit kaapia hillosipulit lusikalla lasin pohjalta.

Antero Beatdownin Kotibile -booli

Tämä juomasekoitus on keksitty varsinkin nuorempia tyttöjä ajatellen. Juoma on raikas ja hedelmäinen, joskin erittäin alkoholipitoinen. Juoman salaisuus onkin 80% viina ja sen maun peittäminen. Juomaa kannattaa tarjoilla kanssajuhlijoille, sillä se saa juhliin nopeasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

1 l Viinaa (Kapteni Viin 80% tai Viru Valge 80%)
5 dl Etikkaa
2 dl Sitruunamehua (mielellään itse puristettua)
1-10 Viinirypälettä

Juomat kaadetaan boolikulhoon ja sekoitetaan hyvin. Juoma saattaa tuoksua epäilyttävältä, mutta maistuu sitäkin paremmin, varsinkin kahden lasillisen jälkeen. Juoma koristellaan viinirypäleillä ja jääpaloilla. Väriksi voi myös lorauttaa hieman dieseliä, joka luo juomaan raikkaan vivahteen. Jos tällä juomalla et saa naista niin vika on naamassa.

Lisää drinkkivinkkejä tulossa myöhemmin!

-Topi Don Juan


Drinkkivinkit päivitys!

Kuskin aamuherätys

Tämän juomasekoituksen avulla lähtee päivä virkeästi ja nopeasti käyntiin, vaikka olisikin tullut illalla juhlittua railakkaasti. Henki tuoksuu raikkaalta ja mieli virkistyy samantien! Erityisesti Heikki Ojamo suosii tätä aamuherätystä ja nauttii sitä usein arkenakin.

4cl viinaa (32%-80%)
4cl suuvettä
3dl vichya

Kaada viina ja suuvesi korkeaan lasiin, sekoita vichy ja nauti kylmänä. Heikki koristelee juoman usein pienellä koristevarjolla ja pillillä, mutta useimmat nauttivat tämän sellaisenaan yhdeltä istumalta. Henki tuoksuu suuveden ansiosta raikkaalta eikä krapula pääse yllättämään!

Alakoukku Hardcore

Alakoukku Hardcore on parhaimmillaan varsinkin kavereille tarjottaessa. Juoman idea on alkoholin jääminen juoman pohjalle kun drinkki muuten maistuu melkolailla pelkältä vichylta. Topi Don Juanin bravuuri naisten iskemisessä.

4cl 80% Viinaa
10 tippaa tabascoa
jäämurskaa
2dl vichya

Juoma rakennetaan lasiin niin, että viina ja tabasco sekoitetaan ensin lasissa, jonka jälkeen päälle kaadetaan jäämurskaa lasin pintaan asti. Lopuksi lasiin kaadetaan niin paljon vichya kuin mahdollista _ei sekoiteta_. Alakoukku Hardcore iskee yllättäen ja suoraan maksaan tuskallisen kivuliaasti polttaen samalla suusta ja nielusta kaiken ylimääräisen. Aamuisen närästyksen saa näppärästi pois Mario 666:lla tai Kuskin aamuherätyksellä. Topi Don Juan suosittelee tätä käytettäväksi loppuillasta kun kaivataan epätoivoisesti seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!