Etsi

lauantai 16. tammikuuta 2010

Näkö ja rahat pois.

Meitsi eli Topi Don Juan lähtee huomenna kulttuurimatkalle etelään, eli Viroon. Virosta haetaan Mario 3:selle tyypillistä juotavaa eli sitä halvinta. Tosin jos saan trokausrahoja sen verran paljon, että on varaa ostaa jotain laatuja sijoitan rahani toki JÄGERMEISTERIIN tai muuta rahajuomaan.

Ja kuten hyvin tiedetää: kaikki mitä tapahtuu Virossa, jää Viroon.

Olutta aion tuoda sen kolmattakymmenettä litraa ja viinaa tarpeeks. Mukaan lähtee tietenkin Mario 3:sen entinen basistilaulaja Henri ja hänen naisystävänsä Milli. Topi Don Juanin matkassa kulkee lauma viinaanmeneviä ja heikkomoraalisia nuoria tyttöjä sekä Kaisa.

Matkan tarkoitus on siis tuoda järjetön määrä alkoholipitoisia virvokkeita yms. juomia, jotta seuraavat Mario 3 pippalot onnistuisivat priimasti. Tätäkin blogikirjoitusta kirjoittaessani nautiskelin Velkopopovický Kozel Darkia, ja hyvältä maistui.

AINIIN!

Mikael Antero Beatdown soitti äsken, hän oli nauttimassa alkoholipitoisia juomia isänsä syntymäpäivillä sukunsa kera. Tilaisuus muistutti kuulemma muokarinheittäjän kehää, jossa on vähän ihmisiä mutta ne kaikki on helvetin isoja.

-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!