Etsi

perjantai 15. tammikuuta 2010

Peliliikkeet illanviettoon.

Mario3:n keikanjälkeiseen- tai muutenvain tapahtuvaan illanviettoon kuuluu luonnollisesti alkoholijuomien liiallinen nauttiminen, sekä vastakkaisen sukupuolen edustajien herrasmiesmäinen viettely. Nyt onkin aika paljastaa Mario3 -urosten naistenkaatovinkit!

Ilta on hyvä aloittaa kevyiden alkoholijuomien nauttimisella (esim. lämmin olut). Humaltumisen alettua on hyvä aika tarkistaa illanviettopaikan naistarjonta. Neitien ikää ei tarvitse tässävaiheessa vielä miettiä. Joukon nuorimman ja humaltuineimman neidon löydyttyä on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Seuraavaksi on aika korkata pullo vahvempaa alkoholijuomaa, esim. Gambinaa, jota varmasti löytyy iltamien pitäjän kaapista. Pullo kannattaa nauttia tyhjäksi rivakkaan tahtiin, eikä kannata pelätä eri juomien sekoittamista paremman maun (lue: prosenttimäärän) saavuttamiseksi.

Kun tärpättiä tai vastaavaa juomaa on nautittu tarpeeksi, on aika esitellä peliliikkeet.

1. Siirry lähemmäs kohdetta, jos kävelyssä ilmenee harha-askeleita, ota reilu tukiote seinästä.

2. Esittele itsesi kohteena olevalle naishenkilölle ja mahdolliselle seurueelle. Muista riittävä äänenvoimakkuus.

3. Kerro seurueelle esim. Corollan jakopäänhihnan vaihdosta, tai vaimon lyömisestä.

4. Jos tässävaiheessa kohteena ollut neiti ole tarpeeksi humaltunut kikattamaan jutuillesi, tarjoa hänelle esim. hedelmäistä ja raikasta Valdemaria.

5. Jos kumminkin itse olet jo liian humaltunut, saattavat housut tässä vaiheessa hukkua jalasta. Älä kuitenkaan anna sen häiritä, vaan jatka toimiasi.

6. Aikaisempien vaiheiden onnistumisesta riippuen, on aika siirtyä takahuoneeseen seksuaaliaktiiviteettien pariin, tai takaisin omaan seurueeseen nauttimaan halpaa alkoholijuomaa.

Jos aamulla ei muista vaiheiden sujuvuutta, on epäilemättä onnistunut.

-Mikael Antero Beatdown

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!