Etsi

maanantai 25. tammikuuta 2010

Mikä siin on ku ei ne vaatteet pysy päällä?



Oheisessa kuvassa Joni lempimässä naisensa Hennan sekä miehensä Heikki Ojamon halattavana Kutsilan valistustalolla. Jonilla on päällään pääkallo t-paita (Seppälä, 14.95€) ja vuonna 1996 ostetut farkut. (Säästöpörssi, 9.99€) Housuja ylhäällä pitää Hennalta pöllitty vyö jonka arvo on 3000 euroa. Hennalla on päällään musta paita, myöhemmin illalla ehkä Joni, ehkä Heikki. Heikillä on tässä kuvassa jo aikaisemmin nähty aggressiivinen Adidas -takki

(Note To Self: Älä osta naisellesi puolvuotislahjaksi Jormaa.)

Olis taas pitäny luottaa Valdemariin... Mutta niin! Mario 3:sen ja Vajaiden Simpukoiden (http://www.myspace.com/vajaatsimpukat) splitin äänitykset alkaa perjantaina! Molemmat bändit siis äänittää sen 666 biisiä ja tulos painetaan cd-formaattiin, koska c-kasetit oli helvetin kalliita ja minimitilausraja oli 300. (Mitä?!?!)

Mario 3:sen settilista muuttuu koko ajan mut siis joku tämmönen ois tulossa:

1. Saatana Saapuu Virkkalaan
2. Mario 3
3. Uus biisi "80-luku"
4. Valdemarin Voimalla Natseja Vastaan
5. Beat Cheek Down

Perjantaina on tarkoitus nauttia hedelmäisiä ja raikkaita virvokkeita, polttaa norttia, (Prisma, 5.00€) sekä äänittää musiikkia, tai ainakin rumpuja. Myöhemmin jatkamme mahdollisesti myös muilla soittimilla. Vajaat Simpukat varmaankin aloittaa äänittämisen ja Mario 3 aikoo olla paikalla vittuilemassa.
Rakkaalla rumpalillamme, Jonilla, ei ole varaa uusiin rumpukapuloihin, joten lainaamme Heikki Ojamon (tai jonkun muun) kapuloita. En muuten itsekkään ole vaihtanut kitaraan kieliä melkein vuoteen, voi olla et nyt olisi jo aika. En tiiä onks varaa laittaa semmosii summii soittokamoihi. Tiiättekö mitä ne maksaa?!
Äänittäjänä meillä toimii Niko Kallio.
Koska Dixin tiloissa alkoholin nauttiminen on kielletty, tyydymme imppaamiseen. Heikki Ojamo tai Kaisa toivottavasti kuvaa studiopäiväkirjaa, jota sitten lisäillään mahdollisesti internet-sivustoille.

"Viikonloppuna varmaankin maistuu Don Opas. No ei varmasti, sehän on ihan hirveetä paskaa. Ostan laatuviiniä, eli Valdemaria."

Nyt minä menen nauttimaan olutta ja kuuntelemaan Black Metallia. Kiitos.

-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!