Etsi

lauantai 30. tammikuuta 2010

Ei pysyny housut jalassa ei.


Perjantaina 29.1.10 olimme Dixin Lepakkoluola studiossa asettelemassa mikkejä ja etsimässä saundeja. Löydettyämme saundit ja aseteltuamme mikit lähdimme Alkon kautta juhlimaan. Mukaan tarttui useampi pullo hedelmäistä ja raikasta Valdemaria. Saavuimme hetkeä myöhemmin Jonin ja Hennan yksiöön, siellä nautimme kallista viskiä ja hienoja sikareita, katsoimme televisiosta Navigarea, sillä olemmehan veneilyn ystäviä. Olimme pukeissa.

Alkuillan aloittelimme Virosta tuodulla oluella, joka kuitenkin loppui kesken ja jouduimme lähtemään Mikael Antero Beatdownin kanssa paikalliseen K-Markettiin ostamaan Olvia. Palattuamme Jonille päätimme korkata naiset, eikun siis Valdemarit. Kolmistaan otimme pitkää hörppyä Alkon mainioimmasta vinetosta. (kts. kuva 2) Katsoimme lisää Navigarea ja puhuimme veneilystä. Harmiksemme olimme unohtaneet ottaa mukaan vasarat ja vesurit. Heikki Ojamo saapui myös paikalle keskustelemaan veneilystä, poltimme North State -merkkisiä savukkeita.

Nautimme olutta ja Valdemaria ripeässä tahdissa, tässä vaiheessa emme kuitenkaan olleet humalassa vaan korkeintaan "pienessä hiprakassa". Pian lähtivätkin housut. Katsottuamme Navigarea kolmatta tuntia saimme idean juosta Lohjan keskustan ympäri lähes alasti. Juoksimme matkan bokserit jalassa, oli kylmä. Tapauksesta on valokuvamateriaalia. Palasimme Jonille nauttimaan Valdemaria. Tapauksesta on valokuvamateriaalia. (kts. kuva 4) Tässä vaiheessa alkaa muistikuvat hieman pätkimään, mutta mustelmista päätellen olemme painineet kolmistaan. Joni rikkoi myös hyllyn päissään ja särki 4 samppanjalasia, nautimme kahdesta jäljellejääneestä samppanjalasista Valdemaria. Tapauksesta on valokuvamateriaalia. Mikael Antero Beatdown onnistui iskemään itselleen jo aikaisemmin mainitun Sofia Bonaparten. Tapauksesta on valokuvamateriaalia.(kts. kuva 5)

Aikaisin aloittamamme ilta päättyi kuin seinään, kellon lähestyessä puoltayötä kukaan kanssa juhlijoista ei ollut enää hereillä. Aamulla ilmassa tuoksu hedelmäinen ja raikas Valdemar, jota jostain syystä oli päätynyt myös lattioille, tuoleille ja seinille. Tahmaiset tuolit ja lattiat jäivät Jonin vaimon siivottaviksi. Anteeksi tästä. Koetimme skarppailla ja aamu jatkuikin kaupan sekä kotipizzan kautta takaisin Jonille, kasasimme itsemme ja nautimme terveellisen aamupalamme Jaffalla höystettynä. Havaittuamme vegepitsan pysyvän sisällä lähdimme piakkoin jatkamaan äänityksiä joiden sujumisesta kirjoitan myöhemmin.



Kuva 2





Kuva 4











Mikael Antero Beatdownille Valdemar maistui varsin hyvin. Varastoimme toki pullot, jotta voimme tarvittaessa lyödä niillä natseja päähän.







Kuva 5










Huomatkaa toki Sofia Bonaparten tyylikäs Mario 3 huppari ja Mikael Antero Beatdownin hempeä ja rakastunut hymy, joka on tuttu myös Valdemar -pullon etiketistä.




-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!