Etsi

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Mario 3 perjantai.



Topi Don Juan istui mahonkisen työpöytänsä ääressä ja nautiskeli Irlantilaista viskiä, jonka hän oli saanut lahjaksi ystävältään Heikki Ojamolta. Hän kohottautui avonaisen ikkunan ääreen ja nuuhkaisi raikasta syysilmaa. Oli satanut, maa oli vielä kostea ja syksyn tuoksu leijui ilmassa kuin parfyymi. Topi Don Juan otti kulauksen viskistään niin, että jäät painuivat kevyesti hänen huuliaan vasten. Hän käveli työhuoneensa poikki ja istahti ruskeaan nahkaiseen nojatuoliin, jonka oli saanut lahjaksi ihailijaltaan Sofia Bonapartelta. Nojatuolin vieressä oli pöytä, jonka päällä oli tummanruskea puinen laatikko, joka sisälsi 20 mitä hienointa Kuubalaista sikaria. Nyt Topi Don Juan poimi sieltä yhden ja sytytti sen tammilastulla, jonka hän oli ensin sytyttänyt kynttilästä. Hän otti mukavamman asennon ja täytti lasinsa jo kolmatta kertaa mitä mainioimmalla viskillä. Hän muisteli Heikki Ojamoa, Jonia ja Mikael Antero Beatdownia, rakkaita ihmisiä, jotka hän oli nähnyt viimeksi eilen.

Juuri kun Topi Don Juan oli tyhjentänyt kolmannen viskilasinsa, ilmoitti palvelija vieraiden saapuneen. Ovesta käveli sisään Heikki Ojamo, pukeutuneena arkisesti frakkiin. He tervehtivät toisiaan ystävällisesti ja Topi Don Juan kiitti Herra Ojamoa viskistä. Heikki nyökkäsi jäykästi ja asettui flyygelin eteen ja soitti Tšaikovskia herkästi ja täydellisesti, niinkuin aina. Sillä aikaa Topi Don Juan hyräili mukana ja naputteli nojatuolinsa käsinojaan tahtia etusormellaan poltellen samalla sikaria. Hetkeä myöhemmin ovesta astuivat sisään myös Joni sekä Herra Beatdown. Joni istui Topi Don Juanin viereen tervehtien hengästyneesti ja otti omin luvin sikarin laatikosta sytyttäen sen suoraan kynttilästä, vaikka jokainen sikariharrastajahan tietää, ettei savuketta tai sikaria saa missään tapauksessa sytyttää kynttilästä. Mikael Antero Beatdown tyytyi katselemaan ikkunasta kartanon pihalla juoksentelevia teinityttöjä maanisesti tuijottaen. Topi Don Juan poltti edelleen sikariaan hitaasti nautiskellen, hän katseli tarkkaavaisesti muita ja mietti: "Tää on mun crew."

-Topi Don Juan

Oikeasti: korvaa viski valdemarilla, sikarit nortilla, frakki adidas -takilla, flyygeli kitaralla, Tsaikovski Deftonesilla, kartano kerrostalolla ja palvelijaa ei oo, eikä kynttilöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!