Etsi

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Minut otettiin vastaan halaten ja hymyilevin suin.



JEEEES! Meitsin, eli Topi Don Juanin Viron reissu tehty! Mukaan tarttui aivan saatanasti viinaa ja muita nameja! Reissu oli mukava ja stressaava ja aikataulut oli tiukat! Tuliaisia on Heikki Ojamolle ja Mikael Antero Beatdownille (ja muille kivoille) ! Jesjesjes, rahaa meni mut menkööt! Myyn pimeetä viinaa nii kovilla hinnoilla et saan rahat takas hohohoho. (en oikeesti)


Mut niii! Oli siisti reissu ja ei jääty tullissa kiinni edes pireistä, vaikka huumekoira haisteli, eli hyvin se Dimitri ne siellä kotonaan keitteli. EIKU! Nii siist joo hmm, Super Alko oli kälynen mesta mut ei se mitään, halpaa oli ja viinaa sai, eli just passeli paikka meitsil. Valdemarii en kyl löytäny mistään! Enkä Gambiinaakaan satan666! Ja se oliki sit matkan suurin pettymys. Olishan niit ollu vaik mitä alle 5e laatuviinejä mut en mä semmosiin rahojani tuhlaa, pahoja ois ollu kuitenki. Paremmin ois maistunu hedelmäinen ja raikas Valdemar taikka se toinen suomalainen klassikko jo vuodesta 1932. Litranen jekku kuitenki tarttu mukaan. Ja bissee muutama lava, joista yks melkein meniki matkalla...


Mut meitsi pistää ostoslistaa blogiin ku kiireiltään ehtii! Nyt vois suuntaa nukkuu ja taistella unissa Valdemarin voimalla natseja vastaan.
AINII! Ettei menis ihan perseilyks niin muistakaa vierailla myös myspacessa: www.myspace.com/mario3band



-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!