Etsi

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Muotiblogi part 666.


Heikki Ojamo, tuo Lohjan tavoitelluin poikamies, on pukeutunut aggressiivisesti sportivaatteisiin, eli Adidaksen kolmen raidan takkiin. Takki on ostettu Eestistä (Mere keskus, 10e). Heikin tulinen katse sulattaisi kylmimmänkin ämmän hetkessä. Tästä kuvasta huomaa helposti Heikki Ojamon yhdennäköisyyden Johnny Deppin kanssa.


Kutsilan valistustalolla olleista juhlista napattiin myös kuva, jossa Topi Don Juan juottaa hedelmäistä ja raikasta Valdemaria Vajaiden Simpukoiden basistille. Topin kasvoilta on tulkittavissa selkeä pettymys kun Valdemaria ei ehkä riitäkkään kaikille. 
Päällään Topi Don Juanilla on jo aikaisemmassa muotipäivityksessä mainittu valkoinen hihaton, kainalokarvat ovat selkeästi jääneet ajelematta. Kuvan komeammalla miehellä on päällään jyhkeä basso, sekä musta t-paita (Seppälä, 4.99€), huulillaan hänellä on hedelmäinen ja raikas Valdemar (Alko, 5.79€).

Jatkossa pyrimme ottamaan Jonia enemmän huomioon muotiblogeissa ynnä muissa! Kamera mukaan treenikselle ja niin edelleen! Pysykää humaltuneina ja ilkeinä! Vaihtakaa kinkku seitaniin ja muija nuorempaan! Kiitos.
-Topi Don Juan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai delaa!