Etsi

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Lempimyc Maximus

Heikki "Lempi" Ojamo (Lempimyc Maximus) on Casanovien lahkoon kuuluva, yleisesti Lohjalla havaittava naistenaurattaja. (Saatetaan tuntea myös nimillä Herkkä-Heikki, Himo-Heikki jne. Rakkaalla Heikillä on monta nimeä.)

Heikin havaittavimmat tuntomerkit ovat kadehdittava komeus, usein perässä seuraava naislauma(2-4naarasta), huomattava sänki, sekä merkittävän suuri yhdennäköisyys naisten palvoman näyttelijän, Johnny Deppin kanssa. Jos kuitenkin lähdet bongaamaan Heikkiä, selkeästi tärkein tuntomerkki on usein suupielessä sijaitseva sikari. Heikki on kookas uros, 195 cm pitkä. Liikenteessä Heikin tunnistaa erittäin itsevarmasta ajotyylistä, joka toisinaan saattaa johtaa ojaan.

Kookkaana uroksena Heikin on saatava riittävästi ravintoa vuoden ympäri. Heikki onkin lähes kaikkiruokainen, mutta mieluiten Heikki napostelee seitania, kokista sekä aikaisemmin esiteltyä, Kuskin aamuherätystä.

Heikin lisääntymisestä on toistaiseksi kovin vähän faktatietoa. Usein kuitenkin törmää vanhan kansan sanontaan: "Paras ehkäisy on pukeutua kuin Heikki". Ei ole varmaa, mihin tämä perustuu.

Heikki on useimmista Casanovista poiketen päiväeläin. Heikkiä tapaa usein Lohjan lukion lähistöllä, Roution huudeilla sekä Mario 3:sen keikoilla, jolloin Heikki tavoistaan poiketen käyttäytyy yöeläimille ominaisella tavalla. Myös Heikin käyttäytymistä naaraiden seurassa on kummasteltu, sillä Casanoville ominaiseen tapaan saattaa Heikki pyytää naarasta treffeille, kuitenkaan tätä tarkoittamatta. Useampikin sydän on särkynyt Heikin välinpitämättömyyden vuoksi.

-Sofia Bonaparte // teksti & kuva.

NOTE: Me emme yllytä väkivaltaan! - Topi Don Juan

1 kommentti:

  1. Emme todellakaan yllytä väkivaltaan, sillä vaimon lyöminenhän on rikos.

    VastaaPoista

Kommentoi tai delaa!